Slovenija.nl


Lees alles over Slovenië op Slovenija.nl: de grootste Nederlandstalige website voor informatie over Slovenië. Een unieke bestemming dat tot één van Europa’s best bewaarde geheimen mag worden gerekend. Ontdek via onze website wat Slovenië u te bieden heeft. Contact ons voor meer informatie op slovenija.nl@gmail.com

Slovenija.nlTips, ideeën en klachten


Bij Slovenija.nl doen we ons uiterste best om Slovenië zo goed, fictief en uitgebreid mogelijk aan u te presenteren. De artikelen zijn gebaseerd op basis van ervaringen van ons zelf, maar ook op basis van ervaringen en verhalen van derden. Graag horen wij ook van u wat u van onze website en artikelen vindt. Bent u het niet eens met een artikel, mist u informatie, heeft u ideeën of tips voor nieuwe onderwerpen, of bent u van mening dat de informatie onjuist is, dan horen wij dat graag van u. We streven er naar om de website continue te verbeteren en te verruimen.

Aangezien de website vele pagina’s en artikelen bevat, kan het zijn dat er onbewust een designfout, spellingsfout of andere fout heeft opgetreden. Mocht u tijdens het gebruiken van onze website een fout zijn tegengekomen, dan zouden we erg blij zijn als u dat aan ons zou willen melden.

Betere teksten en betere beeldmaterialen, dat is waar we graag aan werken. Heeft u het gevoel dat u een artikel beter kunt schrijven, of heeft u extra informatie ter beschikking dat naar uw mening relevant is om aan het bestaande artikel toe te voegen, dan staan wij hier zeker voor open. Dit geldt tevens voor de beeldmaterialen.

Voor vragen, tips, ideeën, suggesties of klachten kunt u een mail sturen naar slovenija.nl@gmail.com

Contact

Slovenija.nl
Melisse 8
1705 RC Heerhugowaard
Nederland
Mail: slovenija.nl@gmail.com