Laat u leiden door één of meerdere van Sloveniës indrukwekkende rivierkloven, waarbij u het pad langs (en soms door) de rivier volgt. Ontdek welke kloof het beste bij u past....liefelijk, ruig, wild, goed begaanbaar, slecht begaanbaar.....Slovenië heeft het allemaal en ze liggen klaar om door u ontdekt te worden.

Rivierkloven
Regio: DinarskokraškaSoteska Kramaršca

(Kramaršca kloof)


Soteska Kramaršca, gelegen in Landschapspark Zgornja Idrijca, is het moeilijkst begaanbare deel van de rivierbedding van de Idrijca. De rivier laat zich via watervallen, kloven, turbulente poelen en langs verticale rotswanden voeren. Om de kloof door te komen is het van belang de juiste uitrusting mee te dragen, goed gekleed te zijn en kennis te hebben van alpinisme of caving. De kloof en zijn omgeving zijn ook interessant vanwege de veelzijdigheid aan plantensoorten. Kramaršca is een beschermd natuurmonument, waardoor de strikte parkregels gehandhaafd dienen te worden.
Ligging op de kaart: Nummer 10
Regio: Dinarskokraška

Bijzonderheid:
Om de kloof door te komen is het van belang de juiste uitrusting mee te dragen, goed gekleed te zijn en kennis te hebben van alpinisme of caving.

Weersverwachting SloveniëVreme

Po = ponedeljek = maandag
To = torek = dinsdag
Sr = sreda = woensdag
Če = četrtek = donderdag
Pe = petek = vrijdag
So = sobota = zaterdag
Ne = nedelja = zondag

Advertenties

Advertenties