Slovenija.nl


Lees alles over Slovenië op Slovenija.nl: de grootste Nederlandstalige website voor informatie over Slovenië. Een unieke bestemming dat tot één van Europa’s best bewaarde geheimen mag worden gerekend. Ontdek via onze website wat Slovenië u te bieden heeft. Contact ons voor meer informatie op slovenija.nl@gmail.com

Slovenija.nlOver Slovenija.nl


Als je aan menig persoon iets over Slovenië vraagt, dan stijgt er twijfel en onzekerheid naar boven.....Slovenië? - Waar ligt dat precies? - Hebben ze daar ook televisie? - Is dat niet onderdeel van Tsjechië geweest? - Is het daar niet heel arm? - Uit deze antwoorden werd mij al snel duidelijk dat er een tekort aan informatie over Slovenië beschikbaar is en dat de gemiddelde Nederlander en Belg een totaal verkeerd beeld heeft van het land Slovenië. Slovenië is binnen de Benelux een redelijk onbekend land. Hoewel vandaag de dag vele artikelen op internet over Slovenië te vinden zijn, kloppen veel van de artikelen niet of mist er een enorme hoeveelheid aan informatie. Dit bracht mij op het idee om de website Slovenija.nl op te starten; een uitgebreide website met goede informatie, leuke wetenswaardighden, handige tips.....kortom een website dat zich op vele facetten van Slovenië richt. We weten dat het natuurlijk nooit compleet kan en zal zijn.

De liefde voor Slovenië is in 2005 ontstaan. Het kleine mediterrane alpenland was tot dan toe een groot onbekend land en het enige land in de Alpen waar ik nog niet geweest was. In 2006 bracht de voorliefde voor het land Slovenië mij in contact met de liefde van mijn leven – een Sloveense. Datzelfde jaar ben ik in Slovenië gaan wonen en werken, waardoor mijn kennis van het land, cultuur, taal, etc, een enorme groei doormaakte. Sinds die dag heb ik (samen met mijn partner) bijzonder veel van Slovenië gezien, meegemaakt, doorgemaakt en beleefd. Dankzij mijn partner heb ik de kans gekregen om Slovenija.nl op te starten en met succes; elk jaar weer weten we een groeiende groep Slovenië liefhebbers achter ons te krijgen. Vanuit zowel Nederland als Slovenië bundelen we kennis, ervaring en enthousiasme voor dit schitterende land. Hoewel Slovenija.nl al sinds 2006 mondeling actief is, zijn we pas sinds 2012 echt op het internet actief geworden, iets waar we met recht trots op zijn.

Contact

Slovenija.nl
Melisse 8
1705 RC Heerhugowaard
Nederland
Mail: slovenija.nl@gmail.com