Prikbord


Heeft u een vakantiehuis in Slovenië die u graag wilt verhuren? Zoekt u leuke wandelroute in het Triglav Nationaal Park? Wilt u graag in contact komen met andere Slovenië-liefhebbers? Plaats gratis uw ervaringen, tips, wetenswaardigheden, aankondigingen, te koop, te huur en nog veel meer. Het prikbord met kleine advertenties is bedoeld voor particulieren die vraag en aanbod hebben rond het thema Slovenië. Wilt u een advertentie plaatsen, stuur dan een mailtje naar slovenija.nl@gmail.com.


 • Bandidos ICE nu ook verkrijgbaar in Nederland!
  Datum inzending: 12.07.2012 - Ingezonden door: So PR

  So PR lanceert vol trots haar tweede eigen drankje: Bandidos ICE. Na Radler Grapefruit, kwam er al razendsnel een nieuw spectaculair drankje op ons pad: Bandidos ICE, een frisse mix van witbier met caiprinha! Nu ook te koop in Nederland!

 • Union Radler nu ook verkrijgbaar in Nederland!
  Datum inzending: 12.07.2012 - Ingezonden door: So PR

  So PR lanceert vol trots haar eerste eigen drankje: Union Radler. Of je nu een bierliefhebber bent of helemaal niet, Radler is een sensatie op zich. Dit heerlijk frisse grapefruit bier is dankzij So PR sinds heden op de Nederlandse markt te verkrijgen!

 • Datum inzending: 15.02.2012 - Ingezonden door: Rob Oudhuis

  Restaurant Šestica is een echte aanrader. Het is het oudste restaurant in Ljubljana en ze hebben iedere week een 'Sloveense avond' met live volksmuziek en dans.

 • Datum inzending: 11.01.2012 - Ingezonden door: Mirijam Huizinga

  Camping Menina is echt een topcamping! De eigenaren Jure en Katja zijn geweldige mensen met veel humor. Veel entertainment, mooie dagtochten en de omgeving is verbluffend mooi.Advertenties

Advertenties

Advertenties