Camping | Voorzieningen | Tarieven | Foto's


Deze rustige en mooi gelegen terassencamping bevindt zich in het plaatsje Gradišče pri Vipavi, aan de voet van de natuurlijke klimwand Gradiška Tura. Dit kleine terrein met goed 40 plaatsen is terecht populair onder liefhebbers van buitensporten, zoals wandelen, mountainbiken, wandklimmen, paragliden en vissen. Bovendien is de camping zeer geliefd bij mensen die van rust en ruimte houden.

Op de camping zelf kunt u ook lekker actief zijn, zoals een potje jeux de boules spelen, een balletje slaan op de tennisbaan, volleyballen, voetballen, basketballen, handballen of uw angsten overwinnen op de klimwand. Ook aan de kleine gasten is gedacht; er bevindt zich een speeltuin met leuke toestoellen, waar uw kind zich heerlijk kan vermaken. Daarnaast vindt u op de camping een bar, een wasmachine en droger en kunt u gratis wifi krijgen.

Buiten de camping wacht u de kleurrijke Vipava-vallei dat gedomineerd wordt door glooiende wijnvelden, imposante karstplateaus, pittoreske karstdorpjes en wereldberoemde bezienswaardigheden als de Grotten van Postojna en Škočjan, de Lipica-stoeterij, het kasteel van Predjama, het verdwijnende meer van Cerknica, de turquoise Soča-rivier en zelfs de Adriatische Zee en Venetië liggen op een dagtocht afstand! Kamp Tura is daarom een perfect uitgangspunt voor ieder die van een 'bezige' vakantie houdtKamp Tura en omgevingLocatie-Geef je mening:Ontdek meer Sloveense campings »


Contactgegevens


Kamp Tura
Gradišče pri Vipavi 14 a
5271 Vipava
Slovenië

Tel: + 386 (0)59 930 067

Email: info@kamp-tura.si

Website: Kamp Tura


Camping Beoordeling


Cijfer: 9,2
Lees beoordelingen: CampingMening.nl

3-daagse weersverwachtingVreme

Plattegrond of gids van de omgeving nodig?


Bestel via onze webshop »