Camping | Huurfaciliteiten | Voorzieningen | Tarieven | Foto's


Camp Lijak is een fraaie camping gelegen in het dorp Ozeljan in de zonnige vallei ‘Vipavska dolina’. Deze kleurrijke vallei wordt gedomineerd door glooiende wijngaarden, imposante bergen en karstplateaus en pittoreske karstdorpjes.

De ruim opgezette camping beschikt over 60 toeristische staplaatsen die elk van stroom (6 ampère) zijn voorzien. Er heerst een aangenaam rustige sfeer op het terrein en vanaf elke plek is er een fraai uitzicht op het hooggebergte. De camping beschikt over een klein opzetzwembad, twee schaduwrijke priëlen met een gemetselde barbecue, een modern toiletgebouw met lux sanitair, een kleine kiosk waar wat levensmiddelen en brood verkrijgbaar zijn en een speelplaats voor de kinderen. Midden op de camping is een landingsplek voor paragliders, want Camp Lijak geniet inmiddels internationaal bekendheid als paragliding center. De bijzonder vriendelijke eigenaar Aleksander Mladovan neemt zijn gasten graag mee voor excursies in de omgeving of begeleid hen op verzoek naar startpunten van het paragliden vanaf de berg Trnovski of wildwatervaren op de Šoca rivier.

Vanaf de camping is het slechts een half uur naar de strakblauwe Adriatische Zee en een half uur naar de machtige pieken van de Julische Alpen en de beroemde Soča-vallei. Zelfs Venetië ligt op dagtocht-afstand.Camp Lijak en omgevingLocatie-Geef je mening:Ontdek meer Sloveense campings »


Contactgegevens


Camp Lijak
Ozeljan 6
5261 Šempas
Slovenië

M: +386 (0)31 894 694
T: + 386 (0)53 088 557

Email: info@camplijak.com

Website: Camp Lijak

Zoover Beoordeling


Cijfer: 8,6
Lees beoordelingen: Zoover

3-daagse weersverwachtingVreme

Plattegrond of gids van de omgeving nodig?


Bestel via onze webshop »