Camping | Huurfaciliteiten | Voorzieningen | Tarieven | Foto's


Kamp Korita is één van de meest authentieke campings in Slovenië en zelfs in de gehele Alpen. De camping bevindt zich in het Triglav Nationaal Park, net buiten het dorpje Soča, aan de rand van de rivierkloof 'Mala korita Soče'. Wie op zoek is naar adembenemend natuurschoon, majestueuze berglandschappen, een rijke cultuur en geschiedenis en vooral naar een overweldigend aanbod aan outdoor activiteiten zal zich op Camp Korita helemaal thuis voelen.

De camping is verdeeld in twee thematische delen: Het kampeergedeelte en het Eco Camp. In het kampeergedeeltje kun je in je eigen tent of camper slapen, een kamer huren, in de hostel slapen of een (sta)caravan huren. Het nabij gelegen ‘Eco Camp’ beschikt over de geweldige ‘Soča Villa’s’; kleine houten hutjes voor 2 personen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om in een 2-3 persoons tent te verblijven, voorzien van matrassen, dekens en kussens, waarbij de tent wordt overkapt door een houten constructie. Dit geeft veel comfort tijdens een regenachtige dag. Voor de echt avontuurlijke gasten zijn er hammock tenten beschikbaar; hangende tente voor één persoon met zicht op de sterren!

De camping is voorzien van een net sanitairgebouw, een speeltuin en een volleybal/badmintonveld. In de avonduren kunnen de gasten genieten bij het kampvuur, waarbij locale specialiteiten (van boeren uit de omgeving) op de grill worden klaargemaakt.

Door de nabijheid van de turquoise Soča-rivier, de hoge bergen van Trenta, de vele natuurwonderen en een overvloed aan wandel-, fiets-, mountainbike- en klimroutes is de locatie van de Camp Korita echt superieur te noemen.Camp Korita en omgevingLocatie-Geef je mening:Ontdek meer Sloveense campings »


Contactgegevens


Camp Korita
Soča 38
5232 Soča
Slovenië

M: + 386 (0)51 645 677
T: + 386 (0)53 889 322

Email: camp.korita@gmail.com

Website: Camp Korita

Zoover Beoordeling


Cijfer: 9,7
Lees beoordelingen: Zoover

3-daagse weersverwachtingVreme

Plattegrond of gids van de omgeving nodig?


Bestel via onze webshop »